Nordic Night

Tid: Kl. 10.00-21.00.

Butikker under Nyborg Handel slår dørene op for Nordic Night. Så kom og gør en god handel.

Streetart

Tid: Kl. 14.00-19.00.
Sted: På plænen foran Nyborg Bibliotek.

De unge kunstnere i ungdomsskolens afdeling for kreativkunst viser et arbejdende værksted, hvor de skaber et streetart kunstværk til kommunen. Temaet for kunstværket er ”Det Nordiske” og ”Unge i Norden”. Kunstværket udføres af unge fra Nyborg Kommune sammen med Svendborgkunstneren Nigel Thomas.

Kom og hør Mumitroldene. Højtoplæsning for børn

Tid: Kl. 15.00-15.30.
Sted: Nyborg Bibliotek.
Målgruppe: Børn og deres voksne.

Den finske forfatter og tegner Tove Janssons Mumitrolde er kendt af mange børn over hele verden. Vi glæder os til at give liv til fortællingerne, når vi læser højt for børn og deres voksne på Nyborg Bibliotek.

Foredrag om Christian 2.

Tid: Kl. 16.30-17.30.
Sted: Tinghuset, Stendamsgade 9, Nyborg.

Historiker Lars Bisgaard præsenterer sin nye bog om Kong Christians II. og fortæller blandt andet om kongens liv og opvækst i Nyborg.

Verdens bedste nyheder

Tid: Kl. 16.00-18.00.
Sted: Kongegade, Nyborg.

Soroptimisterne uddeler nyhedsbrevet "Verdens bedste nyheder".

Guitarkoncert med Simon Carlander

Tid: Kl. 16.30 - varighed ca. 1 time.
Sted: Munkekælderen i Korsbrødregården.

Et underholdende og muntert program med svensk, finsk og spansk guitarmusik.

Læs mere på nyborgkirke.dk

Kom Norden rundt med Quiz

Tid: Kl. 17.00-18.00.
Sted: Nyborg Bibliotek.
Målgruppe: Unge og voksne.

Test din paratviden om norden, når Nyborg Bibliotek afholder den store Nordenquiz. Vi sammensætter holdene blandt deltagerne, så bare mød op. Hvis du gerne vil stille med dit eget hold, må du naturligvis også det. Vi glæder os til at quizze sammen!  
Der er gratis adgang for alle og præmie til vinderholdet.

Teater: "Den olycklige danske prinsen"

Tid: Kl. 18.00-19.00.
Sted: Tinghuset, Stendamsgade 9, Nyborg.

Svensk teater om Christian 2.: "Den olycklige danske prinsen". Den uheldige danske prins er et naturskønt portræt af Kristian II, i svensk historisk forfatter kendt som Kristian Tyrann. Showet er en intim oplevelse, hvor skuespillet er i centrum. Teater Kontur har hentet inspiration fra det Elizabethanske teater og det 19. århundredes historiemaleri - et levende, farverigt og følelsesladet tableau, hvor publikum kommer tæt på historien.

Svøbsk

Tid: Kl. 18.00-19.30.
Sted: Bastionens store sal.
Pris: 75 kr.

Forførende folkemusik med en klang af tidløshed. Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blender de den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner, salmer og sange i et personligt og levende udtryk. Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse og søger den nære kontakt med publikum.

Køb din billet her

Nive & The Deer Children

Tid: Kl. 20.30.
Sted: Bastionen store sal.
Pris: 120 kr. (i døren 145 kr.).

Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde/sangskriver. Om hun turnerer i det nordgrønlandske i et rigt samarbejde med lokale musikere og deres tradition, eller står på den mest hippe scene i Los Angeles, gør ingen forskel. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele, sav, trommer, keys, bas, akk. guitar, horn og evt. cello, melodika og klokkespil – eller “glockenspil”, som Nive kalder det. En fantastisk og anderledes live oplevelse.

Køb din billet her